Bildblogg

Demonstration mot västlänken, 9 september 2017

Tog mig en kort sväng förbi lördagens demonstration mot västlänken i centrala Göteborg. Lite på en chansning dök jag upp runt klockan 12 och var på plats ganska precis som demonstrationståget börjat slingra sin bana upp mot Avenyn. Bra tajming.

Jag uppfattade stämningen som god om än något lågmäld för att vara en demonstration. Värdarna och volontärerna mötte ingen vidare framgång i att få igång någon kör i leden utan tåget tuffade vidare med som värst ett sorl av tjôtiga Göteborgare. Vilket vidare bidrog till att skapa en god stämning där varken förbipasserande, trafikledare eller polis verkade bekymrade.

Stötte på en hel del andra fotografer på plats. Men tyckte mig inte ha sett någon fotograf eller något filmlag från någon tidning eller övrig redaktion. Inte så konstigt å andra sidan när GP, som den stora lokaltidningen, köpt insändarbilder för sin online-artikel om demonstrationen.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Länk till Facebook-galleri:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.291344807939522.1073741849.100011920142030&type=1&l=7bbc86c644

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s