Åsikter/debatt

Kort om bidrag till samfund

Angående diskussionen kring statliga bidrag till samfund och religiösa organisationer som missbrukas av demokrati-fientliga med bud om tuffare kontroller som följd. Borde inte det rimligaste någonstans vara att staten helt slutar ge religiösa organisationer och samfund bidrag?

Då slipper staten, eller kommunerna, hamna i blåsväder när skattebetalarnas pengar går till sekter, abortmotståndare eller kvinnofientliga islamister i skydd bakom organisationer med harmlösa fasader eller pojkaktiga frontfigurer. Samtidigt kan myndigheter kopplade till bidragsutdelningen stängas ned för vidare besparing och pengarna istället satsas på saker som istället gagnar samhället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s