Politik & Religion

Satir: Samtyckeslagen och framtiden

Ett förslag till våra ständigt ivriga lagstiftare; när samtyckeslagen blivit sjösatt och den kulan är i rullning. Då kommer nästa steg i den byråkratiska feberdrömmen som tycks utgöra samhällsvisionen.

Efter att två parter kommit överens om att engagera sig i intimt umgänge, skrivit på papper och låtit en nämndeman agera vittne för att uppfylla samtyckeslagens kriterier så måste dessa också ha RSFUs statligt godkända förspels-app. För att därefter följa checklistan och sedan signera med BankID på bådas telefoner för att bekräfta att förspelet är ömsesidigt accepterat som regelrätt och fackmannamässigt utfört.

Ordning och reda! Med dräpande pappersexercis ska sexualbrotten bekämpas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s