Whitetv: Stulna stridsvagnar och käka urvattnat guld

I en flummig föreläsning pratar Henning Witte om flyktingsituationen 2015. Här är tonläget högt, källhänvisningarna sällsynta och påståendena absurt överdrivna. Den här mannen är helt enkelt för självsäker för nyans – och han vet att skrämsel är snabbaste väggen till de redan uppskrämda.

Jag tänkte först gå genom hela videon punkt för punkt. Men det är överflödigt. Särskilt när Witte redan halvvägs in påstår antagligen det mest korkade jag någonsin hört i flyktingdebatten. Inte ens internetforum-nazisterna skulle hitta på något så här fånigt.

Witte påstår att flyktingar placerade i ett militärlogement i Tyskland, nära den polska gränsen, blivit bestulna på vad som effektivt är ett helt stridsvagnskompani värt av Leopard-stridsvagnar, bandvagnar, en stor volym handeldvapen och två stora militärtransportplan.

Söker jag på ”Leopard tank lost” eller ”Leopard tank stolen” på Google eller DuckDuckGo hittar jag ingenting relevant. Inte ens från någon annan själskamrat till Witte, eller honom själv. Detta har givetvis inte hänt. En aktiv militäranläggning som upplåter delar av sina lokaler till akut flyktingförläggning kommer vara säker. Nu tänker antagligen Witte att den tyska militärmakten försett dessa flyktingar med materialet. Men ingenting hänger ihop. Om man vill ge bort militärmateriell åt kuppmakare utifrån så gör man det i tid nära ett kuppförsök – inte med år eller sekel lång marginal.

Och vad skulle den tyska regeringen ha för intresse att förse islamiska kuppmakare med vapen? Det hela är typiskt konspirationsteoretisk masturbation. En ohälsosam fixering kring obevisbara och konträra idéer.

Det finns ingen anledning att hitta på egna stolligheter för att skrämmas i flyktingdebatten. Det finns riktiga problem som är allvarliga nog utan att beskriva flyktingarna som blodtörstiga mördare, utländska infiltratörer understötta av Israel och världsomstörtande imperialister eller kuppmakare.

Som en slutkläm: Witte menar på att flyktingvågen är ett resultat av tankestyrning. Men räds icke! Vår kärleksfulle sanningssägare är inte mottaglig för denna typ av fulspel från allehanda underrättelsetjänster. För han äter minsann homeopatiskt guld, för att se till att hans kropp inte resonerar på tankestyrningsfrekvensen längre. Alleluja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s